Skip to main content

Alles wat je moet weten voor je bezoek aan BODY WORLDS VITAL

Tarieven

Bestel hier je tickets
Volwassene 12+

€19

Bestel hier je tickets
Kind 6+ / Bruggeling

€15

Bestel hier je tickets
Senior 65+

€17

Wie zou BODY WORLDS Vital moeten bezoeken?

Iedereen die een reis door het menselijk lichaam wil maken en zo wil ontdekken wat de bijzondere, geniale en estheti­sche kenmerken zijn van het menselijk lichaam. BODY WORLDS is boeiend en leerzaam voor zowel leken als professionals op medisch vlak.

Is de tentoonstelling geschikt voor kinderen?

Meer dan 55 miljoen mensen, waaronder jonge kinderen, hebben wereldwijd de BODY WORLDS-tentoonstellingen bezocht. Wie BODY WORLDS wil bezoeken met (school)kinderen kan een audioguide huren of een gids reserveren (voor groepen).

Hoe lang is BODY WORLDS Vital in Brugge te zien?

BODY WORLDS Vital is te zien in de historische ziekenzalen van Site Oud Sint-Jan van 3 mei 2024 tot en met 9 maart 2025 en is elke dag open van 10 tot 18 uur. De laatste tickets aan de kassa worden verkocht om 17 uur.

Hoe bereik ik BODY WORLDS Vital?

Je kunt BODY WORLDS Vital via twee ingangen van Site Oud Sint-Jan bereiken: via Mariastraat 38 langs de grote poort als u te voet bent, of via Zonnekemeers waar u op onze bovengrondse betaalparking kunt parkeren met de wagen.

Kan ik tickets online kopen?

Ja u kunt terecht op onze webshop https://tickets.bodyworlds.be. Hier kunt u ook direct een audioguide bijboeken.

Biedt BODY WORLDS speciale schoolprijzen aan?

Ja op deze pagina vindt u het reserveringsformulier, tarieven en alle overige praktische informatie (School)groepen

Hoe lang mag ik in de tentoonstelling blijven?

Wij adviseren u ongeveer anderhalf uur voor uw bezoek uit te trekken. De benodigde tijd hangt af van de tijd die u aan de af­zonderlijke prepa­ra­ten wilt besteden en als u alle beschikbare informatie wilt lezen.

Is de expo toegankelijk voor rolstoelgebruikers?

Aan de ingang van het museum en doorheen het gebouw kom je diverse trappen tegen. BODY WORLDS VITAL is toegankelijk voor bezoekers in een rolstoel en voor mensen die een rollator of scootmobiel gebruiken. Aan de kassa van het museum laten we u weten waar de lift zich bevindt. Een klein deel van de tentoonstelling bevindt zich op de tweede verdieping en dit gedeelte is helaas niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers.